Gewoon Ploon op locatie

Bij Lunchcafe Gewoon Ploon maken we het nu nog gemakkelijker om van een heerlijke lunch te genieten op jouw favoriete plek! Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, een vergadering hebt of gewoon zin hebt in een smakelijke traktatie met vrienden, onze uitgebreide lunches op locatie zijn de perfecte oplossing.

Verwen jezelf en je gasten met onze verrukkelijke lunchopties, die variëren van verse salades tot hartige broodjes en smaakvolle wraps. Maar dat is niet alles! Als kers op de taart bieden we ook borrelplanken aan die we speciaal samenstellen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Van heerlijke kazen tot ambachtelijke vleeswaren en smaakvolle dips, we zorgen ervoor dat elke plank een feest op tafel is.

In goed overleg is er veel mogelijk

Bestel je meer dan 5 borrelplanken bij ons, dan trakteren we je op een gratis fles heerlijke wijn! Een extraatje om je lunchervaring nog specialer te maken. Dus waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je wilt, en wij regelen de rest. Bij Lunchcafe Gewoon Ploon draait alles om lekker eten, goede sfeer en genieten op elke locatie!

Lorem ipsum dolor sit amet

Bezorgen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Afhalen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur