Theater Apolonia

voorstellingen, bijeenkomsten, vergaderingen, workshops

'Theater Apolonia'

Het eerste theater in de gemeente Altena. In 2022 geopend door onze eigen burgemeester Lichtenberg . We hebben al een aantal mooie voorstellingen gehad en kijken er naar uit om vanaf 2024 nog meer leuke optredens te kunnen aankondigen. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten. Klik op de button hieronder dan houden wij je op de hoogte van de komende voorstellingen.

Voorstellingen

Regelmatig vinden er in ons theater optredens plaats. Concerten, kleinkunst of cabaret. Wil je op de hoogte blijven van ons programma? KlikRegelmatig vinden er in ons theater optredens plaats. Concerten, kleinkunst of cabaret. Wil je op de hoogte blijven van ons programma? Klik dan op de button hieronder dan krijg je een mailtje zodra er weer een leuke voorstelling te zien is. Houd ook de website en onze socials in de gaten. Dan ben je er als eerste bij! dan op de button hieronder dan krijg je een mailtje zodra er weer een leuke voorstelling te zien is. Houd ook de website en onze socials in de gaten. Dan ben je er als eerste bij!

Optreden in ons theater?

Een optreden verzorgen in ‘Theater Apolonia’? Dat kan. Ons theater is geschikt voor kleinschalige optredens van solo zangers/ zangeressen, muzikanten, kleinkunstenaars, zanggroepen en combo’s. Stuur een mailtje naar info@gewoonploon.nl dan maken we graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.