Gewoon Ploon &
Theater Apolonia

In het hartje van vestingstad Woudrichem vind je het gezellige lunchcafé ‘Gewoon Ploon’ met daarnaast het eerste én enige theater in de gemeente Altena. Kom gezellig langs voor koffie met een heerlijk stuk taart of voor een lekkere lunch of borrel. Het theater grenst aan Gewoon Ploon en wordt naast voorstellingen die van tijd tot tijd plaatsvinden onder andere gebruikt voor kleinschalige familiebijeenkomsten, vergaderingen en workshops. We zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00uur tot 17.00uur.

LET OP: IN DE WINTER HEBBEN WE AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN. Dan zijn we op donderdag gesloten.

Eigenaresse & gastvrouw Apolonia

Apolonia houdt ervan om het de gasten naar hun zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Als zij daarbij kan zingen voor haar gasten, in het theater of in het lunchcafé, dan is zij het meest in haar element. Hiermee heeft zij al menig gast verrast en ontroert.

Keuken kanjer en gastvrouw Debbie

Debbie is onze vrolijke en sprankelende duizendpoot. Zet haar vóór in de lunchroom en ze is een geweldige gastvrouw die altijd met een vrolijke lach voor je klaar staat. Zet haar in de keuken en in een handomdraai maakt ze de lekkerste soepjes, broodjes, salades en noem het maar op. Debbie zet deze winter ook de mogelijkheid voor catering op zodat je ook op je eigen locatie van  haar overheerlijke team- of personeelslunch kunt genieten.